Ansvarsfraskrivelse

Al information på JoyBuggy, er kun vejledende og kommer direkte fra publisheren. JoyBuggy er og kan ikke stilles til ansvar for indholdet, kvaliteten eller evt fejl og mangler der er oplyst i teksten i forhold til det leveret.

Alle guides, vejledninger og anbefalinger vi kommer med, skal ses som hjælp til selvhjælp, og er dermed ikke lovkrav at disse guides ligger frit tilgængelige til jer.
JoyBuggy hverken ejer eller har indflydelse på de enkelte DRM platforme, som publisherne vælger at udgive deres spil via. Vi kan derfor kun i begrænset omgang hjælpe og vejlede om installationen.

Det er dog kundens ansvar til enhver tid at holde sig opdateret hos de enkelte DRM platforme i forhold til installationen.

Eksterne links

Vi bruger enkelte eksterne links, disse links er anbefalinger og er ikke påkrævet at bruge. Vi hverken kan stilles eller er ansvarlig for indhold på eksterne links.