Rabatkoder til JoyBuggy

Du kan her på siden finde alle offentligt tilgængelige rabatkoder til JoyBuggy. Find aktive rabatkoder du kan bruge lige nu - men også de seneste udløbne rabatkoder.

Se aktive og alle tidligere udløbne rabatkoder her:

Der er ingen aktive rabatkoder lige nu.

Sådan får jeg en rabatkode til JoyBuggy?

Følg med på siden, hvor vi lister alle vores aktive rabatkoder til JoyBuggy.
Udvalgte kunder kan også få tilsendt en unik rabatkode. Denne kode gælder kun i en begrænset periode og kan bruge i rabatfeltet i indkøbskurven / check-out. Du kan modtage eksklusive rabatter ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge med på sociale medier.

Sådan bruger du en rabatkode på JoyBuggy

Du finder feltet til at indtaste og tilføje rabatkoden på Joybuggy under dine digitale produkter i indkøbskurven / check-out.
Her kan du inden du afslutter og betaler dit køb indtaste rabatkoden under dine varer i rabatfeltet "RABATKODE". Du indtaster eller kopiér din rabatkode ind og trykker på knappen "TILFØJ".  Herefter bliver rabatkoden straks blive tilføjet. Husk altid selv at tjekke at din rabatkode er indløst, inden du går videre til betalingen.

Procedure for at indløse rabatkoder

• Læg de ønskede varer indkøbskurven
  • Gå til indkøbskurven / check-out
  • Indtast eller kopiér din rabatkode ind i "RABATKODE" feltet - under dine digitale produkter
  • Klip på knappen "TILFØJ"
  • Tjek at rabatten eller gratis varer er føjet til din ordre
  • Gå videre med bestillingen

Hvad er en rabatkode og hvordan fungerer den?

En rabatkode er en speciel stykke tekst, der består af en række bogstaver og/eller tal, som du kan indtaste i bestillingen af dit køb. Rabatkoden kan udløse en procentvis rabat, en gratis gave eller konkret beløbsrabat på webshoppen.

Pas på ugyldige koder og fupmagerne

Der er mange hjemmesider på internettet, der skilter med forskellige ugyldige rabatkoder til JoyBuggy og mange andre webshops. Rabatkoderne virker oftest ikke, og disse hjemmesider gør det for at tjene penge på dig som besøgende, fordi du klikker på deres links - også selvom rabatkoderne er ugyldige. Derfor kan du ofte se, at de skilter med nogle vilde rabatter til netbutikkerne. De ønsker vi at bekæmpe, og du vil derfor kun finde reale rabatkoder her på siden og på JoyBuggy generelt.

Hvad er Joybuggy?

JoyBuggy er en af Danmarks største officielle forhandlere af computerspil til PC og Mac. Vi har et stort udvalg af spil og software med over +4000 digitale produkter på shoppen. Find hos os dit næste PC spil, Mac spil eller konsol spil: Xbox Live og Nintendo Swtich. Du kan hos JoyBuggy også finde et stort sortiment af software: Utility programmer, Windows 10, Office pakker, antivirus og sikkerhedsprogrammer.  Vi har mange forskellige spilgenrer og bestræber os efter, at der skal være et spil til alle. Derfor vil du kunne finde alt fra The Sims 4, Disney, Fifa, Fallout til Project CARS.

JoyBuggy har med en en kundeservice 24/7 med en chatbot og en hurtig chat i åbningstiden, hvor du kan på besvaret spørgsmål til produkter. Vi har glade kunder med 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. I 2019 vandy JoyBuggy PriceRunner's pris for Årets e-handler inden for kategorien: Spillekonsoller & Spil, hvor vi opnåede den højeste vurdering blandt PriceRunner's brugere i kategorien. Afgørelsen er baseret på købsanmeldelser af JoyBuggy  i de seneste seks måneder: indsamlede stemmer og Mystery Shoppping.

Gavekort hos Joybuggy

Du kan give et gavekort til en du holder af eller indløse det modtagene gavekort i på JoyBuggy. Du indløser gavekortet det samme sted, som hvor du indtaster din rabatkode i rabatkodefeltet.