Installation af Office 2019 produkter

Office 2019 produkter :

1. Tilgå setup.office.com
  2. Logind med din Microsoft konto (Opret en ny hvis du ikke allerede har en Microsoft konto)
  3. Indsat din produktnøgle (denne fik du i forbindelse med købet - Kan altid ses under "Mine Køb" siden
  4. Vælg land og sprog
  5. Tryk næste og downloaden starter nu automatisk

Visio Pro 2019

1. Start download ved at klikke på linket. Hent Visio Pro 2019 her. Vælg at gemme filen på skrivebordet, i mappen "Overførsler" eller på en USB-pen.

2. Når programmet er hentet, skal du åbne img-filen (dobbeltklik). Filen bliver betragtet som en DVD på en Windows10. I mappen som dukker up, åbner du "setup.exe", og følger blot vejledningen.

Project Pro 2019

1. Start download ved at klikke på linket. Hent Project Pro 2019 her. Vælg at gemme filen på skrivebordet, i mappen "Overførsler" eller på en USB-pen.

2. Når programmet er hentet, skal du åbne img-filen (dobbeltklik). Filen bliver betragtet som en DVD på en Windows10. I mappen som dukker up, åbner du "setup.exe", og følger blot vejledningen.

Kan jeg få oplyst min produkt-kode igen?

Du kan altid finde produktkoden, som du har købt, under "Mine køb" i din profil.