Trustpilot / Anmeldelser af JoyBuggy

Læs her hvad vi hos JoyBuggy - The Joy Of Games, gør for at du som kunde får en sikker og god handelsoplevelse hos os.

JoyBuggy på Trustpilot

Vi har på Trustpilot modtaget en 5 ud af 5 samlet stjernebedømmelse og Trustscore i gennemsnit, der giver os statussen som fremragende. Vi har modtaget mange af vores positive anmeldelser på Trustpilot fra tilfredse kunder, og vi er generelt glade for at få anmeldelser / feedback fra jer. Vi anbefaler, at du holder din anmeldelse saglig og relateret til en købsoplevelse hos JoyBuggy på Trustpilot - for at give real billede af den generelle købsoplevelse hos os. Du er også velkommen til at skrive til os, hvis du har problemer eller støder på fejl på hjemmesiden.

JoyBuggy - Årets E-handler 2019: Spillekonsoller & Spil

I 2019 vandt vi prisen som årets e-handler inden for kategorien: Spillekonsoller & Spil, hvor vi opnåede den højeste vurdering. Afgørelsen er baseret på købsanmeldelser af Joybuggy i de seneste seks måneder (indsamlede stemmer og Mystery Shopping). Pricerunner skriver på deres hjemmeside at" Joybuggy gør det nemt for brugerne at afgive ordre og bestille de ønskede vare. Hvis man er i tvivl om noget, har butikken en effektiv og hurtig kundesupport, der fungerer godt."

PriceRunner Købsgaranti hos JoyBuggy

Hvis du som forbruger er registret eller registrer dig som medlem på PriceRunner, er du dækket ved køb på op til 50.000 kroner. Du er dækket Pricerunner's Købsgaranti, hvis noget skulle gå galt i forbindelse en et køb og butikken ikke løser problemet inden for 60 dage. Købsgarantien er gratis for dig som forbruger, og gælder for for de butikker, som har vist Købsgaranti-symbolet ved deres butiksnavn i prislisterne på Pricerunner. Som kunde hos JoyBuggy er du dækket af Købsgarantien, da vi ønsker at du som forbruger skal føle dig tryg ved at handle hos os. Du skal blot huske at være logget ind eller oprette dig som medlem / logge ind senest inden for en time efter du købte et produkt.